Search here:

GHLIN

Met 2 nieuwkomers stelt De Capreton zich sterk op voor het dekseizoen 2022.

Witte manen, witte sokken en een lichte voskleur, dé begrippen die de voshengst van De Capreton onderscheidt van menig ander. Dit gepaard met elegantie, souplesse en het goude karakter kan enkel TORRE VAN RIENTJES HOVEKE bemerken.

Na enkele jaren van afwezigheid is de voskleur weer waar die hoort, op de stallen van De Capreton!

– Stokmaat 1m69
– Medisch gekeurd ✅
– Exterieur gekeurd ✅
– A kwaliteit beenwerk ✅

In combinatie met Toon van Olmen stellen wij deze hengst graag aan u voor!

——

Uit de combinatie van nationale kampioenen was geboren: LEANDRO VAN LUCHTEREN! Deze bruine hengst is de ware opvolger van onze eigen Domien van Luchteren. Leandro, uit de eerste jaargang nakomelingen verscheen hij op de hengstenkeuring en mocht direct het predicaat bemachtigen. De moeder van Leandro is dé Kelly van Luchteren Nationaal en Vlaams kampioen van België. Ook moeders moeder is Vlaams en Nationaal kampioen van Belgie. Dit bruine, groene, correcte en toekomstig talent is goedgekeurd voor 2022.

“Goed bloed verloochend niet!”

– Stokmaat 1m68
– Medisch gekeurd ✅
– Exterieur gekeurd ✅
– A kwaliteit beenwerk ✅

——

FARO VAN LUCHTEREN wie kent hem nog niet? Opnieuw goedgekeurd voor het volgende, aankomende dekseizoen. De publiekstrekker van de hengstenkeuring presenteerde zich opnieuw in topvorm. De nog volop in ontwikkeling 5-jarige hengst scoorde extra punten bij de 6 vakbekwame juryleden. De 1m74 metende Bonarius zoon is klaar voor 2022!

Deze waardige toevoegingen van De Capreton zijn een goede voorbereiding op de hengstenkeuring in Lunteren.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️