Search here:
Welkom

De Capreton, een begrip in Nederland en België als het om trekpaarden gaat. In de afgelopen jaren is het bedrijf uit ’96 volop ontwikkeld. In 2015 werd er geïnvesteerd in nieuw bloed en kwaliteitsvolle hengsten, in 2017 is een volledig nieuw laboratorium gebouwd en ingericht, met het nieuwste apparatuur en volgens de Europese regelgeving. In 2018 werd de stap gemaakt om de Europese markt van trekpaarden te kunnen voorzien, door een Europese certificering aan te vragen. Ook is de handelswijze van De Capreton in de loop der jaren aangepast en verbeterd. De ongeëvenaarde service die de De Capreton al jaar en dag bied en het oog voor kwaliteit blijft onveranderd, en dat resulteerde ook dit jaar opnieuw in de grootste hengstenhouderij met de hoogste kwaliteit.

Onze hengsten beschikken over diverse nationale kampioenen in de voorgeslachten die de fok eigenschappen zeker ten goede zullen komen. Voor kleur, kwaliteit en service staan wij garant.

Wij wensen de fokkers alle wijsheid toe in het maken van de gouden combinatie voor een top product.

EU Station

Door de toenemende vraag uit het buitenland beschikt Hengstenhouderij De Capreton over alle nodige certificaten voor het exporteren van sperma naar het buitenland.Ook hebben wij een laboratorium met het modernste apparatuur voor het verwerken, controleren en verzenden van het sperma. Door hier secuur mee te werken halen wij elk jaar een heel hoog drachtigheids percentage.

Vervoer
Indien u niet over de juiste vervoersmiddelen of certificaten beschikt. en wilt u toch uw merrie op ons station laten veulenen en/of insemineren, is het mogelijk dat wij u deze zorg uit handen nemen. Of het nu gaat over 1 paard of meerdere paarden, is dit allemaal in overleg mogelijk.