Search here:
Welkom
Het bedrijf dat zich richt op de meest kwalitatieve hengsten met de beste bloedvoeringen. Door de Topper van de jaargang, Nationale Nederlandse kampioen 3-jarige en de Nationale Nederlandse reserve kampioen 2018 was het een succesvol jaar. Ook 2019 begon goed door 2x de eerste plaats te mogen bezetten en ook de 3e op tal van de Nederlandse hengstenkeuring op onze naam te mogen schrijven. De eerste nakomelingen van onze hengsten deden ook goed mee op de keuringen waaronder de kampioen in Vragender en de 2e plaats op de Internationale veulen keuring in Gerwen.

Door jaarlijks de beste hengsten te mogen presenteren op de hengstenkeuringen worden er nieuwe jonge hengsten aangekocht met het oog op de toekomst. De opfok van De Capreton bestaat uit kwaliteit, nieuwe bloedvoeringen en verschillende kleuren, ook komen enkele hengsten van de op dit moment beste fokstal te België, Stal van Doorselaere.

EU Station

Door de toenemende vraag uit het buitenland beschikt Hengstenhouderij De Capreton over alle nodige certificaten voor het exporteren van sperma naar het buitenland.Ook hebben wij een laboratorium met het modernste apparatuur voor het verwerken, controleren en verzenden van het sperma. Door hier secuur mee te werken halen wij elk jaar een heel hoog drachtigheids percentage.

Vervoer
Indien u niet over de juiste vervoersmiddelen of certificaten beschikt. en wilt u toch uw merrie op ons station laten veulenen en/of insemineren, is het mogelijk dat wij u deze zorg uit handen nemen. Of het nu gaat over 1 paard of meerdere paarden, is dit allemaal in overleg mogelijk.