Search here:

Voor het dekseizoen van 2020 bieden wij u 6 trekpaard hengsten aan ter beschikking.

 

Lars van de Doore Plas, stond op de hengstenkeuring 1A en mocht bij het kampioenschap de baan als 4e verlaten. Jammer dat zo’n hengst met zulke bewegingen ondergewaardeerd word.

Marius van Luchteren, mocht als 3e in zijn rubriek opstellen, maar zo’n fantastisch vader dier zal voor de fokkerij zeker veel kunnen betekenen.

Astro van Luchteren, deze enorme hengst werd geplaatst als 1B, maar mocht niet bij de laatste hengsten eindigen. Vele toeschouwers hadden ook deze hengst in het kampioenschap verwacht.

Domien van Luchteren, de Nationale kampioen 3-jarige hengsten van 2018. Deze speelse hengst laat niet altijd zien wat hij echt waard is, terwijl een echte vakjury hier toch door heen had kunnen kijken, maar dit mocht niet zo zijn. Vandaar zijn plaatsing net als vorig jaar, derde op tal.

Mattis van Luchteren, een zeer unieke zwarte jonge hengst werd voor de eerste keer goedgekeurd. Een hengst met super bewegingen en veel houding als die draaft, een chique verschijning met weinig foutjes.

Rens van de Busselseweg, mogen ook wij beschikbaar stellen voor onze klanten, deze 8-jarige vos hengst uit België werd voor de eerste keer in Nederland goedgekeurd, in eigendom van Maatschap van Dommelen.