Search here:

Chanelle van Luchteren   &   Louise van Luchteren

 

Chanelle van Luchteren

Mathador van de Bouwhoeve, de vader van Chanelle, is misschien wel de meest bekende hengst van de afgelopen decennia’s onder de trekpaard fokkers.

Kelly van Luchteren, de moeder van Chanelle, welke in haar leven nog nooit de 1ste plaats heeft moeten afstaan en vele kampioenschappen op haar naam mocht schrijven, zoals ook het Vlaamse kampioenschap in 2011 en het Nationale kampioenschap van België in 2013, ook de merrie Lelie van Luchteren is een fokproduct van deze merrie. Lelie weet ook op haar beurt de naam van Van Luchteren hoog te houden.

Chanelle van Luchteren een gigantische merrie uit een bewezen bloedlijn en een rechtstreeks product van 2 Nationale kampioenen. Wat gaat deze merrie in de toekomst voor Hengstenhouderij De Capreton nog allemaal bereiken?

 

Louise van Luchteren

Tibo van Luchteren, de vader van Louise, een grote maats tophengst en uitstraling van een echt vaderdier.

Agri-Lotte van Luchteren, de moeder van Louise, een merrie die al meerdere top paarden heeft gegeven waar onder ook onze eigen zwartschimmel Marius en de bruine Domien, oordeelt u zelf…

Waar Kelly v. Luchteren in de rubriek 2-jarige merries middenmaat als 1ste mocht opstellen bezat Agri-Lotte de rubriek merries van 4 jaar middenmaat de koppositie op de nationale prijskamp in België van 2009.

Louise van Luchteren is in haar leven slechts 1x naar de keuring geweest in Deinze maar wist gelijk de kop positie en het kampioenschap op haar naam te schrijven. Een prachtige chique merrie met uitstekende bewegingen waar we nog veel over gaan horen.

Met onder andere deze merries hopen wij deel te nemen op de premie keuring op 19 oktober in Vragender 2019 van de K.V.T.H. regio Oost.

Wij danken de Familie Van Doorselaere voor het vertrouwen in ons.

 

Voor de beste fokproducten in de toekomst, zijn goede bloedlijnen de basis. 

 

Foto: Agri-lotte 2009 Trekpaard.net