Search here:
Paarden opfok

De paarden worden ingedeeld in groepen van dezelfde leeftijd. In het zomerseizoen lopen de paarden op de weide, ’s Winters worden de paarden op stal gezet, of indien het weer het toelaat op de weide met een schuilplaats.

 

– Inschrijven voor de winter maanden is vanaf heden mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Shetlandpony opfok

Wij bieden een opfok plaats aan voor uw Shetlander. Uw Shetlander word bij zijn leeftijdsgenoten in een groep ingedeeld, waardoor uw Shetlander de juiste ontwikkeling behaald die we wensen. Het tarief voor zomer en winter bedraagt €40,- excl. BTW p/m.  De prijs is inclusief ruwvoer. In de winterperiode worden de Shetlanders bijgevoerd en hebben ze toegang tot een droge schuilplaats.

De paarden uit de opfok worden dagelijks gecontroleerd, maar uiteraard lopen uw paarden voor eigen risico. Alle bijkomende kosten geschieden in overleg en worden doorberekend aan de eigenaar. In de wintermaanden worden de paarden voorzien van onbeperkt ruwvoer. In de zomermaanden hebben de paarden ruim 15 hectare grasland beschikbaar.

Voor meer informatie verwijzen u graag door naar onze contact pagina. Hier kunt u eenvoudig het contact formulier invullen, waarna wij, indien gewenst, met u contact opnemen.